piese schimb si dezmembrari auto

din categoria

Dezmembrari auto

. [+] mai mult
Dezmembrarile auto reprezinta o metoda alternativa petru a gasi piese din dezmembrari pentru masina ta. Selecteaza marca si modelul pentru care cauti piese dupa care iti vom prezenta o lista cu masini de dezmembrat adaugate de parcuri de dezmembrari sau de particulari. In categoria dezmembrari auto pretul pieselor second hand se stabileste pe baza de cerere si oferta. Trebuie sa intri pe anuntul cu masina care se dezmembreaza si sa intrebi de disponibilitatea piesei cautate si pretul acesteia. De ce dezmembrari auto ? Pentru ca de cele mai multe ori o piesa second hand originala provenita din dezmembrari este mai ieftina si mult mai calitativa decat o piesa aftermarket de la un brand necunoscut. Verifica cu atentie calificativele dezmembratorilor si oferta de pret primita inainte de a lansa o comanda de piese. Iti recomandam sa nu lansezi comenzi telefonice. Vei beneficia de serviciul nostru de mediere doar daca comanda este lansata prin intermediul formularului de pe site. Daca nu ai gasit o masina ca a ta in rubrica dezmembrari auto poti accesa din meniu Parcuri Dezmembrari si sa contactezi direct un dezmembrator din zona ta. De multe ori acestia aduc masini pentru dezmembrat si la comanda! [-] mai puţin
Filtre active: Dezmembrari
Rating total: 4.66 din 14105 evaluari
Sorteaza:

piese schimb si dezmembrari auto Dezmembrari auto

1 RON 44460 RON
 • Dezmembrari auto Fiat Punto 1.9 jtd din 2002

  Dezmembrari auto Fiat Punto 1.9 jtd din 2002

  Dezmembrez Fiat Punto 1.9 jtd din 2002 cu volan pe stanga, masina nu este lovita deloc, motorul, cutia si restul pieselor sunt in stare foarte buna.
  Vânzător Premium dezmembrarivictoria 439
  Brehuiesti
 • Dezmembrari auto Peugeot 406 Coupe 1999 Benzina 2.0 si 3,0

  Dezmembrari auto Peugeot 406 Coupe 1999 Benzina 2.0 si 3,0

  dezmembrari auto Peugeot 406 Coupe 1999 Benzina 2.0 . Multe alte repere disponibile din dezmembrari. Piesele se pot ridica personal sau expedia prin curier rapid in conditii foarte avantajoase. planetare,chiulasa,motor faruri,bara fata,bara spate,stopuri,proiectoare Oferim garantie Unele oferte se pot face la tel.in functie de piesele dorite. Va asteptam cu oferte avantajoase. Contact telefonic NO ...
  Vânzător Premium piesemisca 87
  Bucuresti
 • Dezmembrari auto saab 95 3,0 tid

  Dezmembrari auto saab 95 3,0 tid

  DEZMEMBRARI AUTO SAAB 95, 3,0 TID COMBI, PARC AUTORIZAT RAR DEZMEMBRARI ,, DENIS AUTO , VA STA LA DISPOZITIE CU O GAMA LARGA DE PIESE AUTO SAAB DIN DEZMEMBRARI, PIESELE COMERCIALIZATE DE FIRMA DENIS AUTO SUNT TESTATE DE CATRE ECHIPA TEHNICA A FIRMEI NOASTRE SI AU GARANTIE CUPRINSA INTRE 3 - 6 LUNI DE LA DATA CUMPARARII PIESEI, LIVRARE ORIUNDE IN TARA PRIN DIVERSE FIRME DE CURIERAT RAPID ,TERMEN MA ...
  Vânzător Premium mihaideniss 174
  Bucuresti
 • Dezmembrari auto Volvo V40 1.8 benzina 1996 piese si accesorii

  Dezmembrari auto Volvo V40 1.8 benzina 1996 piese si accesorii

  Piese si accesorii provenite din dezmembrari auto: Volvo V40 1.8 benzina, 1996, recent adus in tara. Pentru informatii cat mai exacte legate de disponibilitatea pieselor pentru acest model, precum si pentru alte marci de masini, contactati-ma direct la numarul de telefon din anunt. Piesele au garantie si pot fi livrate in toata tara, in 24 ore.
  Vânzător Particular: robertnor 0
  Ramnicu Valcea
 • Dezmembrari auto Ford Mondeo 2.0 TDCi 2005 piese si accesorii

  Dezmembrari auto Ford Mondeo 2.0 TDCi 2005 piese si accesorii

  Piese si accesorii provenite din dezmembrari auto: Ford Mondeo TDCi 2.0 diesel, 2005, recent adus din Anglia. Pret avantajos. Pentru informatii cat mai exacte legate de disponibilitatea pieselor pentru acest model, precum si pentru alte marci de masini, contactati-ma direct la numarul de telefon din anunt. Piesele au garantie si pot fi livrate in toata tara, in 24 ore.
  Vânzător Particular: robertnor 0
  Ramnicu Valcea
 • Piese dezmembrari Land Rover Freelander 2.0 diesel 2000

  Piese dezmembrari Land Rover Freelander 2.0 diesel 2000

  Detinem piese noi si SH din dezmembrari Land rover Freelander 2.0 diesel din 2000,avem toate piesele pe stoc. Oferim garantie pt toate piese livrate. Livram in toata tara prin curier rapid.
  Vânzător Premium LandRover 236
  Roman
 • Piese Dezmembrari Freelander 2.0 diesel TD4 din 2003

  Piese Dezmembrari Freelander 2.0 diesel TD4 din 2003

  Detinem piese noi si SH din dezmembrari Land rover Freelander 2.0 diesel TD4,avem toate piesele pe stoc. Oferim garantie pt toate piese livrate. Livram in toata tara prin curier rapid.
  Vânzător Premium LandRover 236
  Roman
 • Dezmembrari auto Skoda Octavia Ambiente 1.9 TDI

  Dezmembrari auto Skoda Octavia Ambiente 1.9 TDI

  Piese si accesorii provenite din dezmembrari auto: Skoda Octavia Ambiente 1.9 TDI diesel, 2001, recent adus din Anglia. Pret avantajos. Pentru informatii cat mai exacte legate de disponibilitatea pieselor pentru acest model, precum si pentru alte marci de masini, contactati-ma direct la numarul de telefon din anunt. Piesele au garantie si pot fi livrate in toata tara, in 24 ore.
  Vânzător Particular: robertnor 0
  Ramnicu Valcea
 • Dezmembrari auto Volkswagen Golf 4 1.6 benzina 2001

  Dezmembrari auto Volkswagen Golf 4 1.6 benzina 2001

  Piese si accesorii provenite din dezmembrari auto: Volkswagen Golf benzina, 2001, recent adus din Anglia. Pret avantajos. Pentru informatii cat mai exacte legate de disponibilitatea pieselor pentru acest model, precum si pentru alte marci de masini, contactati-ma direct la numarul de telefon din anunt. Piesele au garantie si pot fi livrate in toata tara, in 24 ore.
  Vânzător Particular: robertnor 0
  Ramnicu Valcea
 • Dezmembrari auto Opel Corsa 1.4 benzina 1996

  Dezmembrari auto Opel Corsa 1.4 benzina 1996

  Piese si accesorii provenite din dezmembrari auto: Opel Corsa 1.4 benzina, 1996, recent adus in tara. Pret avantajos. Pentru informatii cat mai exacte legate de disponibilitatea pieselor pentru acest model, precum si pentru alte marci de masini, contactati-ma direct la numarul de telefon: 0763664256. Piesele au garantie si pot fi livrate in toata tara, in 24 ore.
  Vânzător Particular: robertnor 0
  Ramnicu Valcea
 • Dezmembrari auto Volkswagen Golf 3 1.6 benzina

  Dezmembrari auto Volkswagen Golf 3 1.6 benzina

  Piese si accesorii provenite din dezmembrari auto: Volkswagen Golf 3, 1.6 benzina, 1998, de cateva zile adus din Germania. Pret avantajos. Pentru informatii cat mai exacte legate de disponibilitatea pieselor pentru acest model, precum si pentru alte marci de masini, contactati-ma direct la numarul de telefon: 0763664256. Piesele au garantie si pot fi livrate in toata tara, in 24 ore.
  Vânzător Particular: robertnor 0
  Ramnicu Valcea
 • Dezmembrari auto Citroen Xsara 1.8 benzina piese si accesorii

  Dezmembrari auto Citroen Xsara 1.8 benzina piese si accesorii

  Piese si accesorii provenite din dezmembrari: Citroen Xsara 1.8 benzina, 1999, recent adus din Germania. Pret avantajos. Pentru informatii cat mai exacte legate de disponibilitatea pieselor pentru acest model, precum si pentru alte marci de masini, contactati-ma direct la numarul de telefon din anunt. Piesele au garantie si pot fi livrate in toata tara, in 24 ore.
  Vânzător Particular: robertnor 0
  Ramnicu Valcea
 • Dezmembrari auto Renault Twingo 1.3 benzina piese si accesorii

  Dezmembrari auto Renault Twingo 1.3 benzina piese si accesorii

  Piese si accesorii provenite din dezmembrari: Renault Twingo 1.3 benzina, 1995, recent adus din Germania. Pret avantajos. Pentru informatii cat mai exacte legate de disponibilitatea pieselor pentru acest model, precum si pentru alte marci de masini, contactati-ma direct la numarul de telefon din anunt. Piesele au garantie si pot fi livrate in toata tara, in 24 ore.
  Vânzător Particular: robertnor 0
  Ramnicu Valcea
 • Dezmembrari auto Ford Focus 1.8 benzina piese si accesorii

  Dezmembrari auto Ford Focus 1.8 benzina piese si accesorii

  Piese si accesorii provenite din dezmembrari: Ford Focus 1.8 benzina, 2001, recent adus din Anglia.Pret avantajos. Pentru informatii cat mai exacte legate de disponibilitatea pieselor pentru acest model, precum si pentru alte marci de masini, contactati-ma direct la numarul de telefon din anunt. Piesele au garantie si pot fi livrate in toata tara, in 24 ore.
  Vânzător Particular: robertnor 0
  Ramnicu Valcea
 • Dezmembrari auto BMW 318 piese si accesorii

  Dezmembrari auto BMW 318 piese si accesorii

  Piese si accesorii provenite din dezmembrari: BMW 318 benzina, 1998, recent adus din Anglia. Pret avantajos. Pentru informatii cat mai exacte legate de disponibilitatea pieselor pentru acest model, precum si pentru alte marci de masini, contactati-ma direct la numarul de telefon din anunt. Piesele au garantie si pot fi livrate in toata tara, in 24 ore.
  Vânzător Particular: robertnor 0
  Ramnicu Valcea
 • Dezmembrari auto Peugeot 407 1.6 diesel piese si accesorii

  Dezmembrari auto Peugeot 407 1.6 diesel piese si accesorii

  Piese si accesorii provenite din dezmembrari: Peugeot 407 1.6 diesel, 2005, recent adus din Anglia. Pret avantajos. Pentru informatii cat mai exacte legate de disponibilitatea pieselor pentru acest model, precum si pentru alte marci de masini, contactati-ma direct la numarul de telefon: 0763664256. Piesele au garantie si pot fi livrate in toata tara, in 24 ore.
  Vânzător Particular: robertnor 0
  Ramnicu Valcea
 • Dezmembrari auto Peugeot 106 benzina piese si accesorii

  Dezmembrari auto Peugeot 106 benzina piese si accesorii

  Piese si accesorii provenite din dezmembrari: Peugeot 106 benzina, 1360 cc, 1993. Pentru informatii cat mai exacte legate de disponibilitatea pieselor pentru acest model, precum si pentru alte marci de masini, contactati-ma direct la numarul de telefon: 0763664256. Piesele au garantie si pot fi livrate in toata tara, in 24 ore.
  Vânzător Particular: robertnor 0
  Ramnicu Valcea
 • Dezmembrari auto Peugeot 406 1.9 diesel piese si accesorii

  Dezmembrari auto Peugeot 406 1.9 diesel piese si accesorii

  Piese si accesorii provenite din dezmembrari: Peugeot 406 1.9 diesel, din 1997, recent adus in tara. Pret avantajos. Pentru informatii cat mai exacte legate de disponibilitatea pieselor pentru acest model, precum si pentru alte marci de masini, contactati-ma direct la numarul de telefon. Piesele au garantie si pot fi livrate in toata tara in 24 ore.
  Vânzător Particular: robertnor 0
  Ramnicu Valcea
 • Dezmembrari auto Fiat Punto 1.1 benzina piese si accesorii

  Dezmembrari auto Fiat Punto 1.1 benzina piese si accesorii

  Piese si accesorii provenite din dezmembrare: Fiat Punto 1.1 benzina, 1997, recent adus din Germania.Pret avantajos. Pentru informatii cat mai exacte legate de disponibilitatea pieselor pentru acest model, precum si pentru alte marci de masini, contactati-ma direct la numarul de telefon din anunt. Piesele au garantie si pot fi livrate in toata tara, in 24 ore.
  Vânzător Particular: robertnor 0
  Ramnicu Valcea
 • Dezmembrari auto BMW 520 benzina piese si accesorii

  Dezmembrari auto BMW 520 benzina piese si accesorii

  Piese si accesorii provenite din dezmembrare: BMW 520 benzina, 2000, recent adus din Germania. Pret avantajos. Pentru informatii cat mai exacte legate de disponibilitatea pieselor pentru acest model, precum si pentru alte marci de masini, contactati-ma direct la numarul de telefon din anunt. Piesele au garantie si pot fi livrate in toata tara, in 24 ore.
  Vânzător Particular: robertnor 0
  Ramnicu Valcea
 • Dezmembrari Nissan Terrano II 2.7 diesel din 1995 piese

  Dezmembrari Nissan Terrano II 2.7 diesel din 1995 piese

  Dezmembrez Nissan Terrano II 2.7 diesel din 1995, detinem piese originale si oferim garantie pt toate piese livrate. Livram in toata tara prin courier rapid.
  Vânzător Premium LandRover 236
  Roman
 • Dezmembrari auto Opel Astra 1.6 benzina piese si accesorii

  Dezmembrari auto Opel Astra 1.6 benzina piese si accesorii

  Piese si accesorii provenite din dezmembrare: Opel Astra 1.6 benzina, 1995, combi, recent adus din Germania. Pret avantajos. Pentru informatii cat mai exacte legate de disponibilitatea pieselor pentru acest model, precum si pentru alte marci de masini, contactati-ma direct la numarul de telefon din anunt. Livrare in 24 de ore in toata tara.
  Vânzător Particular: robertnor 0
  Ramnicu Valcea
 • Dezmembrez Toata Gama Citroen Jumper 2002-2011

  Dezmembrez Toata Gama Citroen Jumper 2002-2011

  Dezmembrez Toata Gama Citroen Jumper 2002-2011 avem in stoc piese pentru aceste modele, toate piesele provin din dezmembrari auto, eliberam factura , oferim garantia functionarii piesei si asiguram montajul contracost . Transport rapid 24h in toata tara.
  Vânzător Premium dezautomrl 101
  Pitesti
 • Vand accesorii Seat Leon 2001-2009

  Vand accesorii Seat Leon 2001-2009

  Seat leon piese caroserie si motoare de 1.9 alh agr asv ahf atd ajm asz si 1.9 sdi agp benzina motoare de 1.4 aus akq 1.6 bcb bca akl 1.8 agn 1.8turbo auq
  Vânzător Premium carter 725
  Craiova
 • Vand accesorii Ford Focus 98-2008

  Vand accesorii Ford Focus 98-2008

  Dezmembrez focus 2005-2011 piese caroserie si mecanica, motoare de 1.6tdci tip hhda, g8da, g8db, g8dd 1.8tdci tip kkda 2.0tdci tip g6da g6db si benzina motoare de 1.4 asda 1.6 hwda hxda 1.8 csdb. avem pe stoc orice piesa mecanica si caroserie
  Vânzător Premium carter 725
  Craiova
 • Vand accesorii Skoda Fabia 2002-2012

  Vand accesorii Skoda Fabia 2002-2012

  Piese caroserie si mecanica fabia break si hatchback motoare diesel 1.9 tdi tip atd ; blt ; asy , diesel 1.4 tdi tip amf si bnm si benzina de 1.2 tip azq ; awy ; bme ; bzq , 1.4 benzina tip aqw; aub ; aua ; bky ;1.4 fsi axu; cutii viteze in 5 trepte manuale si hidramate
  Vânzător Premium carter 725
  Craiova
 • Vand accesorii Volskwagen Bora 2001-2005

  Vand accesorii Volskwagen Bora 2001-2005

  Dezmembrez bora piese caroserie si motoare de 1.9 alh agr asv ahf atd ajm asz si 1.9 sdi agp benzina motoare de 1.4 aus akq 1.6 bcb bca akl 1.8 agn 1.8turbo auq, orice piesa livrare in toata tara.
  Vânzător Premium carter 725
  Craiova
 • Accesorii Seat Ibiza 2002-2012

  Accesorii Seat Ibiza 2002-2012

  Piese caroserie si mecanica ibiza break si hatchback motoare diesel 1.9 tdi tip atd ; blt ; asy , diesel 1.4 tdi tip amf si bnm si benzina de 1.2 tip azq ; awy ; bme ; bzq , 1.4 benzina tip aqw; aub ; aua ; bky ; 1.4 fsi axu; cutii viteze in 5 trepte manuale si hidramate
  Vânzător Premium carter 725
  Craiova
 • Vand accesorii Volskwagen Golf4 2001-2004

  Vand accesorii Volskwagen Golf4 2001-2004

  Golf 4 piese caroserie si motoare de 1. 9 alh agr asv ahf atd ajm asz si 1. 9 sdi agp benzina motoare de 1. 4 aus akq 1. 6 bcb bca akl 1. 8 agn 1. 8turbo auq livrare in toata tara
  Vânzător Premium carter 725
  Craiova
 • Dezmembram Nissan Qashqai 2008

  Dezmembram Nissan Qashqai 2008

  Se vand piese din dezmembrarea unui Nissan Qashqai, an fabricatie 2008, motor de 1600 benzina, 114cp. Se ofera garantie 100 de zile la toate piesele comercializate si factura la cerere.
  Vânzător Gold codogar 1816
  Targu Mures

Piese auto Dezmembrari auto

 • Preţ
 • Preţ:
 • Vânzător
 • Factură
 • DA (6052)
 • NU (1837)
 • Garanţie
 • DA (6298)
 • NU (1591)

Te-ar mai putea interesa şi...

Piese auto Cereri piese Parcuri dezmembrări Firme piese Service-uri & Manoperă
0 Favorite
Produse0Vânzători0
Nu ai produse favorite
Nu ai vânzători favoriţi