BARA FATA AUDI A6 4F0807437AG

Sighisoara, jud. Mures


Acest anunţ nu mai este valabil.

Cauți o piesă similară?

Cere oferte de piesă

Îți recomandăm produse asemănătoare

Bara fata Audi A6 C6, facelift, 2009, 2010, 2011, cod origine OE 4F0807437AG.
950 lei
COD INTERN 5853 Bara fata Audi A6 C6, facelift, 2009, 2010, 2011, cod origine OE 4F0807437AG, cu gauri pentru spalatori faruri.
Go DoarPieseAuto 444
Stefanestii de Jos, jud. Ilfov
Bara fata cu loc de proiectoare si spalator fata, cod 4F0807437AG, Audi A6 Avant (4F5, C6) facelift (idi:548709)
1582 lei
Bara fata cu loc de proiectoare si spalator fata cu codul original 4F0807437AG pentru Audi A6 Avant (4F5, C6) [Fabr 2005-2010] facelift. Piesa origina ...
Pl DezmaAuto 14996
Oradea, jud. Bihor
Bara fata cu loc de proiectoare si spalator fata, cod 4F0807437AG, Audi A6 (4F2, C6) facelift (id:548709)

Bara fata cu loc de proiectoare si spalator fata, cod 4F0807437AG, Audi A6 (4F2, C6) facelift (id:548709)

1582 lei
Bara fata cu loc de proiectoare si spalator fata cu codul original 4F0807437AG pentru Audi A6 (4F2, C6) [Fabr 2004-2010] facelift. Piesa originala cu ...
Pl DezmaOradea 1427
Sanmartin, jud. Bihor
Bara Fata Cu Grile SI Proiectoare Audi A6 C6 Facelift COD 4F0807437AG
2000 lei
Va rugam sa ne contactati pentru verificarea stocului. Piesele sunt originale si provin din dezmembrari. Daca doriti mai multe detalii va rugam sa ne ...
Pr Scbacus 7853
Arad
Bara fata si bara spate SsangYong Kyron
600 lei
Sc Piemont Auto Rom srl vinde:bara fata 600 lei fara nici un defect si bara spate 200 lei SsangYong Kyron Se ofera factura si garantie Program de luni ...
Go Piemont 587
Arad
Bară față Audi A6 C7 RS6 Noua originala fara grile.

Bară față Audi A6 C7 RS6 Noua originala fara grile.

1500 lei
Bară față Audi A6 C7 RS6 Noua originala fara grile. Livrez în toată România Deținem o gama largă de piese Noi și Second-hand. Diferite modele ...
Revelinor
Falticeni, jud. Suceava
Second hand Vândut de firmă Cu garanție ID #645851356
BARA FATA AUDI A6 4F0807437AG

ATENTIE: piesele provin din dezmembrari, nu sunt noi. sunt second hand, asteptam apel. 
Program luni- vineri 09: 00- 17: 30 si sambata 09: 00- 13: 00.

Actualizat acum 2007 zile
249 vizualizări
Raportează neregulă
  • Livrare și plată
  • Garanție: DA
  • Retur: DA
Livrare din Sighisoara, jud. Mures prin:
  • Curier, cost estimativ livrare: 22 de lei

Timp necesar pentru procesarea comenzii: 1 zi.

Metode de plată: Ramburs, Direct la vânzător, Transfer Bancar

Tarife standard pentru expedierea coletelor:
Costul transportului variaza in functie de greutatea coletului .

Se acordă 12 luni garanţie de conformitate.

Condiții generale de garanție:
Garantia de conformitate se acorda pe o perioada de 12 luni pe baza unor probe clare , doveditoare din partea clientului .
Perioada de garantie tehnica este de 30-90 zile variaza in functie de gradul de uzura al fiecarui produs, fiind vorba de piese second. Aceasta se acorda daca se face montarea intr-un service autorizat.
Garantia se ofera pe baza facturii , bonului sau chitantei de la curier .
Situatii in care se pierde garantia:
• PIESA NU A FOST MONTATA IN SERVICE AUTORIZAT RAR PENTRU MARCA DE MASINA RESPECTIVA
• PIESA S-A DEFECTAT IN URMA UNUI MONTAJ INCORECT SAU DATORITA MONTARII IMPREUNA CU PIESE CONEXE UZATE, DEFECTE SAU MODIFICATE.
• PIESA A FOST GRESIT ALEASA SAU A FOST UTILIZATA IN ALT SCOP DECAT CEL INDICAT DE PRODUCATOR
• PIESA NU A FOST IDENTIFICATA CORECT DATORITA PREZENTARII DE CATRE CUMPARATOR A UNOR DATE ERONATE SAU LA MONTAJ PIESA NU A FOST COMPARATA CU CEA DE INLOCUIT
• PIESA S-A DETERIORAT SAU S-A UZAT DATORITA SUPRASOLICITARII, INTRETINERII INCORECTE SAU INSUFICIENTE A AUTOVEHICULULUI, NEEFECTUAREA REVIZIILOR PERIODICE CONFORM RECOMANDARII PRODUCATORULUI AUTOVEHICULULUI SAU A ATELIERULUI DE SPECIALITATE CARE A MONTAT PIESA.
• AUTOVEHICULUL A FOST UTILIZAT IN ALT SCOP DECAT CEL PREVAZUT DE CONSTRUCTOR SAU A FOST EXPLOATAT IN CONDITII NECORESPUNZATOARE: PORNIRI CU ROBOT SAU TRACTARE, DEPASIREA GREUTATII MAXIME ADMISE, MODIFICAREA INSTALATIEI ELECTRICE, ALTE MODIFICARI DE ALTA NATURA.
• AUTOTURISMUL A FOST AVARIAT SAU A SUFERIT AVARII PRODUSE DE FACTORI EXTERNI, ATMOSFERICI SAU DE ALTA NATURA
• PIESELE PREZINTA URMA DE LOVITURI, RUPTURI, DEFORMARI SAU AU SUFERIT ACTIUNEA UNOR FACTORI EXTERNI PROCESULUI NORMAL DE FUNCTIONARE.
RETURUL PIESELOR EFECTUAT PRIN FIRMA DE CURIERAT, SE ACCEPTA DOAR CU OPTIUNEA VERIFICARE COLET LA LIVRARE

Piesa se poate returna în primele 15 zile de la primirea ei.

Cumpărătorul va suporta costul transportului de retur.

Condiții de retur conform legislației în vigoare:

Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanța Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, aveți dreptul de a vă retrage din contractele încheiate la distanță, fără a preciza motivele.
Perioada de retragere expiră după 15 zile de la data la care intrați dumneavoastră sau o parte terță, alta decât transportatorul, indicată de dumneavoastră, în posesia fizică a produselor / a ultimului produs.

Pentru a vă exercita dreptul de retragere trebuie să ne informați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract, utilizând o declarație neechivocă transmisă prin e-mail. În acest scop puteți folosi modelul de retragere de aici; folosirea lui nu este însă obligatorie.

Pentru a respecta termenul-limită de retragere este suficient să trimiteți comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere înainte de expirarea perioadei de retragere.

Dacă vă retrageți, vom rambursa orice sumă pe care am primit-o de la dumneavoastră, inclusiv costurile livrării, cu excepția costurilor suplimentare determinate de faptul că ați ales altă modalitate de livrare decât cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, nu mai târziu de 15 zile de la data la care suntem informați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract. Vom efectua această rambursare folosind aceeași modalitate de plată ca și cea folosită pentru tranzacția inițială, cu excepția cazului în care v-ați exprimat acordul expres pentru o altă modalitate de rambursare; în orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursări.

Putem amâna rambursarea până la data la care primim înapoi produsele sau până la momentul la care ne-ați furnizat dovada că ați trimis înapoi produsele, fiind valabilă data cea mai apropiată.

Expediați produsele sau înmânați-le direct nouă, fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, în decurs de maximum 15 zile de la data la care ne-ați comunicat retragerea. Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi înainte de expirarea perioadei de 15 zile.

Va trebui să suportați costul direct al returnării produselor.

Sunteți responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezultă din manipulări, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii, calităților și funcționării produselor.

Produse comercializate de SC SIREF SRL.

Operatorii noștri vă vor oferi suport în alegerea modalității de returnare și vă vor oferi detaliile necesare cu privire la adresa de expediere a produselor, ambalare sau contactarea firmei de curierat.

Informaţii adiţionale pentru politica de retur:
Toate piese vandute din parcul nostru se pot returna in cazul in care nu functioneaza corespunzator. In caz de defect, piesele se vor returna la sediul nostru prin curier sau personal,defectul reclamat va fi verificat de mecanicii nostri iar dupa confirmarea defectului contravaloarea piesei va fi returnata clientului.
Produsele comandate pot fi returnate in termenul stabilit , doar daca sunt expediate cu optiunea " VERIFICARE COLET " si indeplinesc conditiile de returnare .